DIN FAMILIEADVOKAT

Anders RoedAdvokat (L), PartnerAdvokat Anders Roed er partner og har bl.a. speciale familieretlige sager vedrørende bopæl og forældremyndighed samt samværssager ved domstolene.


Advokat Anders Roed har møderet for alle byretter, herunder fogedretterne, samt landsretterne, og han har stor erfaring i at føre sagerne ved disse instanser.


Anders' tilgang i sagerne adskiller sig fra mange andre familieretsadvokater derved, at han også er generel procesadvokat og en meget erfaren procedør, som har ført et stort antal retssager ved domstolene, hvilket i særlig grad kommer dig som klient tilgode.


Derfor har Anders et helt særligt indblik i, hvordan retssager om bopæl og forældremyndighed samt samværssager skal tilrettelægges for at opnå det bedste resultat for dig og dit barn.


Anders' fokus i sagen er på dit og dit barns bedste, og ikke på at optrappe sagen, og derfor får du den rigtige rådgivning.


Kontakt advokat Anders Roed for en gratis og uforpligtende vurdering af din sag (i fuld fortrolighed, naturligvis). Anders kan også fortælle dig mere om dine muligheder for at få fri proces i sagen.